Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Επίπεδη μηχανή τσαντών εγγράφου λαβών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Guo

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13771506191

WhatsApp : +8613771506191

Free call

Διεθνής δρόμος Nanjiang

June 19, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής δρόμος Nanjiang

Διεθνής δρόμος Jiangsu Nanjiang-η 19η διεθνής έκθεση εκτύπωσης και συσκευασίας αναφερόμενη.

Η βιομηχανία συσκευάζοντας μηχανημάτων στην Κίνα είναι μια τεράστια ανάπτυξη δεδομένου ότι πριν από 30 χρόνια, δεδομένου ότι την τεχνολογία έχουν ωριμάσει, η επιχείρηση στον εσωτερικό άρχισε να εξετάζει την καθολική αγορά, η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ JIANGSU NANJIANG, ΕΠΕ είναι ένας από τους. Τα τελευταία χρόνια, Jiangsu Nanjiang πηγαίνει όλο και περισσότεροι γρήγορα στον τομέα της μηχανής συσκευασίας. Τόσο πώς να επιτύχει διεθνή γρήγορα και ακριβώς; Για αυτόν τον λόγο, πήραμε συνέντευξη από το Διευθυντής μάρκετινγκ Xu Lei Jiangsu Nanjiang.

 

Δώστε περισσότερη προσοχή στην ποιότητα

Ερευνώντας τη διεθνή αγορά ενεργά

Αφότου ξέσπησε το 2008 η οικονομική κρίση, η αγορά μηχανημάτων συσκευασίας βρέθηκε σε ένα θλιβερό κράτος, οι περισσότεροι από τους ηγέτες είπαν ότι φέτος είναι το σκληρότερο έτος στην Κίνα. Εντούτοις, για Jiangsu Nanjiang, Xulei είπε ότι είναι όλο πολύ καλό να ερευνήσει τη διεθνή αγορά.

Πρόσφατα τα έτη, Jiangsu Nanjiang είναι ένα πολύ γρήγορο βήμα στη διεθνή αγορά στον τομέα της μηχανής συσκευασίας. Έτσι, πώς να επιτύχει διεθνή γρήγορα και ακριβώς; Το Xulei εισήγαγε ότι το ποσοστό διεθνής και εσωτερικός είναι 4:6 φέτος σε Jiangsu Nanjiang, σύμφωνα με αυτό, θα μπορούσε να βρεί τη σημασία της διεθνούς αγοράς.

Από τώρα και στο εξής, Jiangsu Nanjiang δεν είναι την πρώτη φορά να έρθει σε επαφή με η διεθνής αγορά, δεδομένου ότι καθιερώστε και μέσω 10 ετών ανάπτυξης, τα προϊόντα μας έχει εξαχθεί σε όλη τη γωνία του κόσμου και συσσωρεύει τόση πολλή πολύτιμη εμπειρία και τον πλούτο. Στην πραγματικότητα, Jiangsu Nanjiang έχει τη δυνατότητα να ερευνήσει περαιτέρω τη διεθνή αγορά. Το Jiangsu Nanjiang άρχισε να χτίζει την ομάδα διεθνούς μάρκετινγκ πέρυσι και να ερευνά τη διεθνή αγορά στο πλήρες φύσημα.

Να ερευνήσει τον καθαρό τρόπο μάρκετινγκ

Τους σε τόσο πολλούς η προσέγγιση στη διεθνή αγορά είναι διαφορετική για να επιδιώξει τον τρόπο του πράκτορα, Xulei επέλεξε την προσέγγιση και την έκθεση B2B στην αγορά, και επενδύει τη διεθνή καθαρά πλατφόρμα μάρκετινγκ και το μέρος της εσωτερικής πλατφόρμας πωλήσεων.

Το Xulei είπε: » χρησιμοποιώντας B2B για να ερευνήσει τη διεθνή αγορά, προάγει διεθνή μας προχωρά μέσω των πληροφοριών αγοράς που προσφέρονται από τους υπερπόντιους αγοραστές σε αυτή την πλατφόρμα. Γενικά, αυτή τη στιγμή η προσέγγιση ενεργεί καλά μέσω των αρχικών προσπαθειών μας. Επίσης, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τις βασικές διαδικασίες, να βελτιώσουμε την υπηρεσία μετέπειτα πωλήσεων και να μειώσουμε την περίοδο κύκλου εργασιών μέσω καθαρού, παίρνοντας περισσότερα οφέλη από τις περιορισμένες πηγές για να πάρουμε το στόχο τα αγαθά.

Η μηχανή παρουσιάζει της λειτουργίας υψηλής ταχύτητας στην έκθεση

Στην πραγματικότητα, πολλές εσωτερικές επιχειρήσεις δεν είναι εξοικειωμένες στη διεθνή αγορά, υπάρχουν τόσο πολλοί που σκέφτονται πρίν πηγαίνουν στον υπερπόντιο. Το Jiangsu Nanjiang επιλέγει την καθαρή πλατφόρμα κάτω από την τύφλωση ο όσο το δυνατόν πιο μακριά, θα μπορούσε ακριβώς να πιάσει τους πελάτες μέσω των πληροφοριών στην πλατφόρμα για να βεβαιώσει το accurancy του μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με τη σχετική ημερομηνία, αν και η ευρωπαϊκή και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ αγορά έχει συρρικνωθεί στην επίδραση της καθολικής οικονομικής κρίσης, αλλά από τις εξωτερικές πιθανές ανάγκες, έχουν τις μεγάλες ανάγκες των ενδιάμεσων προϊόντων. Όσο η τιμή, τα προϊόντα είναι ανταγωνιστικότερη που εξάγεται από την Κίνα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής δρόμος Nanjiang  0
  •  
  • τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής δρόμος Nanjiang  1
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας