Mesaj gönder
Çin Düz Saplı Kağıt Torba Makinesi Üretici
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Guo

Telefon numarası : 86-13771506191

Naber : +8613771506191

Free call

Nanjiang'ın uluslararası yolu

June 19, 2020

hakkında en son şirket haberleri Nanjiang'ın uluslararası yolu

Jiangsu Nanjiang'ın uluslararası yolu ------- 19. uluslararası baskı ve ambalaj fuarı bildirildi.

Çin'deki paketleme makineleri endüstrisi, teknoloji olgunlaştıkça 30 yıl öncesinden beri büyük bir gelişme oldu, iç kesimlerdeki şirket evrensel pazara bakmaya başladı, JIANGSU NANJIANG MACHINERY CO., LTD bunlardan biri.Son yıllarda Jiangsu Nanjiang, paketleme makinesi alanında giderek daha hızlı ilerliyor.Peki hızlı ve doğru bir şekilde uluslararası başarıya nasıl ulaşılır?Bu amaçla Jiangsu Nanjiang pazarlama müdürü Xu Lei ile görüştük.

 

Kaliteye daha fazla dikkat edin

Uluslararası pazarı aktif olarak keşfetmek

2008'de mali krizin patlak vermesinden sonra, paket makine pazarı kasvetli bir durumdaydı, liderlerin çoğu bu yılın Çin'deki en zor yıl olduğunu söyledi.Ancak Xulei, Jiangsu Nanjiang için uluslararası pazarı keşfetmenin çok iyi olduğunu söyledi.

Son yıllarda Jiangsu Nanjiang, paketleme makinesi alanında uluslararası pazara çok hızlı bir adım attı.Peki, uluslararası hızlı ve doğru bir şekilde nasıl elde edilir?Xulei, Jiangsu Nanjiang'da bu yıl uluslararası ve iç oranın 4:6 olduğunu açıkladı, buna göre uluslararası pazarın önemini bulabilir.

Şu andan itibaren, Jiangsu Nanjiang uluslararası pazarla ilk kez temasa geçmiyor, kurulduğundan ve 10 yıllık geliştirme sürecinden bu yana ürünlerimiz dünyanın her köşesine ihraç edildi ve çok değerli deneyim ve zenginlik biriktirdi.Aslında Jiangsu Nanjiang, uluslararası pazarı daha fazla keşfetme yeteneğine sahiptir.Jiangsu Nanjiang, geçen yıl uluslararası pazarlama ekibi kurmaya ve uluslararası pazarı tüm hızıyla keşfetmeye başladı.

Net pazarlama modunu keşfetmek

Uluslararası pazara yönelik pek çok yaklaşım, acentenin modundan farklıdır, Xulei, B2B yaklaşımını ve pazara sergilemeyi seçti ve uluslararası net pazarlama platformuna ve iç satış platformunun bir parçasına yatırım yaptı.

Xulei şunları söyledi: “Uluslararası pazarı keşfetmek için B2B'yi kullanmak, denizaşırı alıcılar tarafından bu platformlarda sunulan satın alma bilgileri aracılığıyla uluslararası ilerlememizi teşvik ediyor.Genel olarak, şu anda yaklaşım, ilk çabalarımıza göre iyi işliyor.Ayrıca, mal satma hedefine ulaşmak için sınırlı kaynaklardan daha fazla fayda elde ederek, kilit operasyonları bitirebilir, satış sonrası hizmeti geliştirebilir ve ciro süresini net olarak azaltabiliriz.

Sergide yüksek hızlı çalışmanın makine gösterisi

Aslında, birçok yerli şirket uluslararası pazara aşina değil, yurtdışına çıkmadan önce birçok düşünce var.Jiangsu Nanjiang, körlüğü en uzağa indirmek için ağ platformunu seçti, pazarlamanın doğruluğunu sağlamak için müşterileri platformdaki bilgiler aracılığıyla doğru bir şekilde kavrayabilir.

Göreceli tarihe göre, Avrupa ve ABD pazarı evrensel ekonomik krizin etkisiyle daralmış olsa da, dış potansiyel ihtiyaçlardan dolayı, ara mamullere büyük bir ihtiyaç duyuyorlar.Fiyat olarak, ürünler Çin'den ihraç edilenden daha rekabetçi.

hakkında en son şirket haberleri Nanjiang'ın uluslararası yolu  0
  •  
  • hakkında en son şirket haberleri Nanjiang'ın uluslararası yolu  1
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin