Bericht versturen
China Vlakke Handvatdocument Zakmachine fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Guo

Telefoonnummer : 86-13771506191

WhatsApp : +8613771506191

Free call

Internationale weg van Nanjiang

June 19, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Internationale weg van Nanjiang

Internationale weg van Jiangsu Nanjiang-de 19de internationale druk en verpakking gemelde tentoonstelling.

De verpakkende machinesindustrie in China is een reusachtige ontwikkeling aangezien geweest 30 jaar geleden, aangezien de technologie is gerijpt, het bedrijf in binnenlands de universele markt begon te bekijken, is de MACHINESco. van JIANGSU NANJIANG, Ltd één van hen. De laatste jaren, gaat Jiangsu Nanjiang more and more snel op het gebied van pakketmachine. Hoe te om internationaal snel en nauwkeurig zo te bereiken? Daartoe, interviewden wij de op de markt brengende manager Xu Lei van Jiangsu Nanjiang.

 

Besteed meer aandacht aan de kwaliteit

Actief onderzoekend de internationale markt

Nadat de financiële crisis in 2008 uitbrak, lag de markt van pakketmachines in een sombere staat, de meesten van bovengenoemde leiders dit jaar het het hardste jaar in China is. Nochtans, voor Jiangsu Nanjiang, zei Xulei het al zeer goed in het onderzoeken van internationale markt is.

Onlangs is de jaren, Jiangsu Nanjiang een zeer snelle stap aan de internationale markt op het gebied van pakketmachine geweest. Zo hoe te om internationaal snel en nauwkeurig te bereiken? Xulei introduceerde dat het aandeel internationaal en binnenlands 4:6 dit jaar in Jiangsu Nanjiang, volgens dit is, kon het het belang van internationale markt vinden.

Van nu af aan, is Jiangsu Nanjiang niet de eerste keer om internationale markt te contacteren, aangezien en door 10 jaar ontwikkelings vestig, onze producten is uitgevoerd naar al hoek van de wereld en geaccumuleerd zo vele kostbare ervaring en rijkdom. In feite, heeft Jiangsu Nanjiang de capaciteit de internationale markt verder om te onderzoeken. Jiangsu Nanjiang begon internationale marketing team vorig jaar te bouwen en internationale markt te onderzoeken bij volledige ontploffing.

Het onderzoeken van de netto marketing wijze

In zo velen is de benadering van de internationale markt verschillend om naar de wijze van de agent te streven, koos Xulei de de benadering en tentoonstelling van B2B aan markt, en investeert internationaal netto marketing platform en deel van binnenlands verkoopplatform.

Xulei zei: “ gebruikend B2B om internationale markt te onderzoeken, bevordert het onze die internationaal te werk gaat door de het kopen informatie door kopers overzee in dit platform wordt aangeboden. Over het algemeen, momenteel handelt de benadering goed door onze aanvankelijke inspanningen. Ook, konden wij zeer belangrijke verrichtingen beëindigen, de latere verkoopdienst verbeteren en de omzetperiode verminderen door netto, ertoe brengend meer voordelen uit beperkte bronnen om het doel te krijgen om goederen te verkopen.

De machine toont van hoge snelheidsverrichting in de tentoonstelling

In feite, zijn vele binnenlandse bedrijven niet vertrouwd aan internationale markt, zijn er zo velen die alvorens in overzee te gaan denken. Jiangsu Nanjiang kiest netto platform aan het meest verst onderaan de blindheid, kon het de cliënten door de informatie in het platform nauwkeurig begrijpen om accurancy te verzekeren van marketing.

Volgens relatieve datum, hoewel de Europese en markt van de V.S. in het effect van universele economische crisis is gekrompen, maar van de buiten potentiële behoeften, hebben zij grote behoeften van de middenproducten. Voor zover de prijs, de producten concurrerender is van China wordt uitgevoerd dat.

laatste bedrijfsnieuws over Internationale weg van Nanjiang  0
  •  
  • laatste bedrijfsnieuws over Internationale weg van Nanjiang  1
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in